5 Belangrijke Dingen om te Weten bij het Kopen van
villa marbella kopen

Hoeveel moet ik betalen voor een appartement in Marbella?



Gemiddelde kosten van een appartement in Marbella

De gemiddelde prijs voor een appartement in Marbella ligt tussen de €200.000 en €500.000, afhankelijk van de grootte, locatie en voorzieningen van het appartement. Luxere appartementen in exclusieve wijken kunnen zelfs nog duurder zijn.

Extra kosten bij het kopen van een appartement in Marbella

Naast de aankoopprijs van het appartement moet je ook rekening houden met extra kosten zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, registratiekosten en makelaarskosten. Deze kosten kunnen oplopen tot ongeveer 10% van de aankoopprijs van het appartement.

In hoeverre is Marbella veilig?



In hoeverre is Marbella veilig?

Marbella staat bekend als een veilige bestemming voor toeristen en bewoners. De stad heeft een lage criminaliteitscijfer en er is een sterke aanwezigheid van politie en beveiliging om de veiligheid van de inwoners en bezoekers te waarborgen.

Veiligheid in Marbella

Er zijn weliswaar enkele incidenten van kleine criminaliteit zoals zakkenrollen, maar over het algemeen is Marbella een veilige plek om te verblijven. Het is altijd belangrijk om waakzaam te blijven en de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen te nemen, net zoals in elke andere stad.

Welke bekende mensen wonen in Marbella

Welke Nederlandse beroemdheden bezitten een woning in Marbella?



Nederlandse beroemdheden in Marbella

Een bekende Nederlandse beroemdheid die een woning heeft in Marbella is Linda de Mol. De presentatrice en actrice geniet regelmatig van de luxe en het mooie weer in deze Zuid-Spaanse stad.

Andere Nederlandse beroemdheden

Ook voormalig voetballer Ruud Gullit en zanger Jan Smit worden regelmatig gespot in Marbella, waar zij een tweede huis hebben. Deze beroemdheden genieten van de rust en het mooie landschap van deze populaire vakantiebestemming.



Meer info: apartment for sale marbella

Wie zijn enkele bekende inwoners van Marbella?



Bekende inwoners van Marbella

Marbella is een populaire bestemming voor beroemdheden en bekende personen. Enkele bekende inwoners van Marbella zijn bijvoorbeeld Antonio Banderas, een bekende Spaanse acteur, en Cristiano Ronaldo, de beroemde Portugese voetballer.

Invloedrijke personen in Marbella

Daarnaast hebben ook veel rijke zakenmensen en aristocraten ervoor gekozen om in Marbella te wonen vanwege de luxe levensstijl en het aangename klimaat. Enkele voorbeelden van invloedrijke inwoners zijn de Saoedische koning Fahd en de voormalige president van Rusland, Vladimir Poetin.

Waar wonen de rijken in Spanje

Waar bevinden de welgestelden zich in Spanje?



Welgestelden in Spanje

De welgestelden in Spanje bevinden zich voornamelijk in de grote steden zoals Madrid, Barcelona en Marbella. Hier vind je exclusieve wijken met luxe villa's, penthouses en landgoederen waar de rijken en beroemdheden graag vertoeven.

Daarnaast zijn er ook populaire badplaatsen aan de Costa del Sol waar veel welgestelden een tweede huis bezitten. Deze regio staat bekend om zijn prachtige stranden, golfbanen en jachthavens, waardoor het een geliefde locatie is voor de upper class. Kortom, de welgestelden in Spanje zijn te vinden op plekken waar luxe, comfort en exclusiviteit samenkomen.



Is Marbella een dure plek om te wonen?



Marbella: een dure plek om te wonen?

Marbella staat bekend als een luxe bestemming aan de Costa del Sol in Spanje. De prijzen van huizen en levensonderhoud liggen over het algemeen hoger dan in andere delen van Spanje, waardoor het als een dure plek om te wonen kan worden beschouwd.

Factoren die bijdragen aan de hoge kosten

De populariteit van Marbella onder internationale bezoekers en de aanwezigheid van luxe voorzieningen zoals jachthavens, golfbanen en exclusieve winkels dragen bij aan de hoge kosten van levensonderhoud. Daarnaast zijn de vastgoedprijzen in Marbella vaak boven het gemiddelde in Spanje, wat het tot een duurdere plek maakt om te wonen.